Gabriela Vasiloiu

Gabriela Vasiloiu

Trezorier Asociația Mamprenoare
Brief info

Dr. Gabriela Vasiloiu, Fondatorul și Managerul Clinicii de kinetoterapie Kinetera.

Gabriela este Coordonatorul Mamprenoare Iași și este membru fondator al Asociației Mamprenoare. Este implicată în toate campaniile asociației, iar prin intermediul asociației, oferă programe gratuite de recuperare în cadrul clinicii.

Testimonials

What Our Donors Over the World Are Saying

Mulțumim minunatelor doamne antreprenoare de la Asociația Mamprenoare - Campania „Adoptă o mamă”, care în această zi specială au adus un zâmbet pe buzele beneficiarelor noștri și multă bucurie și căldură în sufletele acestora.

Asociatia Down - Centrul Educațional Raluca

Vreau sa spun aici cat sunt de recunoscatoare Asociatiei Mamprenoare pentru ca ne-au contactat atelierul si astfel am putut oferi în cateva campanii produse cusute de noi. Ultimele la care am contribuit cu seturi caciuli-fular, esarfe, lenjerii de pat, paturi sunt: Incalta un copil, de Iarna,  Adopta o Mama, Impreuna pentru Ucraina. Multumesc, Mamprenoare ca apelezi mereu la micii producatori locali”

Jiman Helga - Mercerie Floresti

M-am oferit voluntar sa cazez mamici si copii fugiti din calea razboiului. Au venit familii numeroase la noi, iar Asociația Mamprenoarelor ne-a oferit ajutorul si sprijinul chiar cand ajunsesem in impas. Multumim Asociatiei Mamprenoarelor pentru ca asigură hrana pentru refugiatii cazati la noi!-

Adriana Mahu, Antreprenor

Trimite mesaj Gabrielei