Proiect „Sănătate, drag profesor!”

Asociatia-Mamprenoare-sanatate-draga-profesor

În perioada 8 martie – 31 mai 2022 Asociația Mamprenoare a demarat proiectul „Sănătate, drag profesor!”. Astfel, 25 de cadre didactice ieșene beneficiază gratuit de consultații și programe de tratament complete de kinetoterapie sau fizioterapie în cadrul Clinicii Kinetera Iași, partenerul nostru.

Proiectul este posibil datorită sprijinului Carmangeriei „La Cimpoeșu”. Cele trei componente principale care stau la baza proiectului sunt: hrana de calitate, mișcarea și susținerea educației.

„Prin acest proiect al Asociației Mamprenoare ne propunem prevenirea instalării afecțiunilor musculare și osteoarticulare ce apar ca urmare a desfășurării activității profesionale a cadrelor didactice și ameliorarea sau vindecarea afecțiunilor deja instalate. De asemenea, vom pune accent și pe instruirea profesorilor cu privire la modul corect în care elevii trebuie să stea în bancă, exercițiile de stretching ce se pot efectua în pauze pentru prevenirea posturii incorecte și recomandări pentru un stil de viață sănătos, astfel încât și elevii să poată beneficia de mici de educație pentru mișcare ”, a încheiat Gabriela Vasiloiu, managerul Clinicii Kinetera Iași.

Mulțumim sponsorului Măcelăria ”La Cimpoeșu” pentru că ne-a ajutat să ne atingem obiectivul de 15.000 lei.