Hrănește un copil 2024

Banner Campanie Hraneste un Copil Asociatia Mamprenoare

Modalități prin care poți contribui:

Dacă doriți să vă alăturați acestei campanii și să ne sprijiniți să pregătim pachete pentru copiii din Cluj și satele din jud. Cluj, o puteți face astfel:
1. să pregătiți voi un pachet cu alimente neperisabile și să îl duceți la unul dintre punctele de colectare din listă.
2. să organizați un punct de colectare la voi în firmă și să vă anunțați colegii despre campanie. Noi vă punem la dispoziție un afiș și vom colecta lunar produsele strânse.
Nimic nu unește mai bine o echipă decât dorința de a face bine!
3. puteți face o sponsorizare către Asociația Mamprenoare și cumpărăm noi cele necesare.
  • Asociatia Mamprenoare

cont: RO62 BREL 0002 0032 6995 0100 (Libra Internet Bank)

mentiune transfer: “Hrănește un copil”

sau prin PayPal dând click pe butonul de mai jos.

Unde colectăm pachetele

  • Alina Bota – Mamprenoare – coordonator, 0737 809 697

Centre de colectare Cluj-Napoca și Florești

Asociația Mamprenoare se împlică și în 2024, în această frumoasă campanie. Centrele noastre de colectare sunt:

Cluj-Napoca:,

Floraria Karolina, Str. Victor Deleu, nr 2 – Kolcsar Ildiko

Silma Optic, Str. Câmpului nr 7 – Pintea Silvana

– Salonul Pentru Ea, Str. Măcieșului nr. 2 (Cartier Bună Ziua)

Apartament 1 Bistro, Calea Turzii nr. 162-168

Studio Impro, Bdul 21 Decembrie nr. 36

IC Consulting, Str. Călărașilor nr. 1 (Parcul Cetățuia)

Florești:

ACR-Contafisc, Str. Tăuțiului 89A, ap. 4 – Claudia Rogozan

SOLIS School Of Life, Str. Tăuțiului 89 D, parter – Sorina Lutas

Dăm startul campaniei „Hrănește un copil”, o inițiativă a Asociației Mamprenoare

Asociația Mamprenoare lansează campania „Hrănește un Copil”, un proiect ambițios și plin de compasiune, menit să sprijine familiile monoparentale din Cluj-Napoca, aflate la limita supraviețuirii. Începând cu 15 iunie și până la finalul anului, membrele asociației, cu sprijinul generos al sponsorului nostru Betfair, își propun să asigure hrană pentru următoarele șase luni și să ofere suport pentru educarea și informarea mamelor, în vederea îmbunătățirii situației lor.

De-a lungul anilor, membrele Asociației Mamprenoare au implementat cu succes campaniile „Încalță un Copil de Iarnă” și „Adoptă o Mamă”, inițiate de Mirela Retegan și Fundația Zurli. Aceste campanii ne-au adus în contact cu numeroase familii monoparentale, mame curajoase care luptă zilnic pentru a-și crește copiii în condiții demne, în ciuda greutăților. Am întâlnit copii cu nevoi speciale, mame care nu pot munci și familii care, adesea, merg la culcare flămânde.

Până acum, membrele noastre au oferit sprijin sporadic acestor familii, oferindu-le alimente atunci când a fost posibil. Însă acum, cu ajutorul Betfair și al comunității, ne propunem să facem mult mai mult. Campania „Hrănește un Copil” va colecta alimente neperisabile și produse de bază în sediile asociației: conserve, zahăr, ulei, făină, paste, săpun, șampon, detergent de rufe și multe altele. Cu fondurile primite de la sponsor și de la donatori, vom completa pachetele cu alimente proaspete: lapte, fructe, legume, carne și ouă.

Astfel, fiecare familie va primi lunar un pachet consistent de alimente care va asigura hrana necesară copiilor. Lista beneficiarilor ne este furnizată cu sprijinul Direcției de Asistență Socială Cluj-Napoca, cărora le mulțumim din suflet pentru colaborare.

Împreună, putem aduce un strop de lumină și speranță în viața acestor familii. Împreună, putem hrăni un copil și putem construi un viitor mai bun. Vă invităm să fiți alături de noi în această campanie, donând alimente sau contribuind financiar. Fiecare gest contează, fiecare donație aduce un zâmbet pe chipul unui copil.

Pentru mai multe informații și pentru a afla cum puteți contribui, contactați-ne la adresa de email: asociatia@mamprenoare.ro.

Haideți să facem împreună o diferență!