BusinessSkills4Women - 2022

 • Cursurile care fac parte din programul #BusinessSkills4Women:
  1. Planificare și Prioritizare
  2. Personal Branding
  3. Business Networking
  4. Public Speaking
  5. Abilități de vânzări
  6. Abilități de management
  7. Abilități de leadership

Detalii și plată

 • Au început înscrierile pentru anul 2023
 • Prețul unui curs cu durata de 8h este de 300 lei
 • Plata se face sub formă de donație către Asociația Mamprenoare, cont:
  RO62 BREL 0002 0032 6995 0100, deschis la Libra Internet Bank cu mențiunea „BusinessSkills4Woman”

Asociația Mamprenoare – Asociația Mamelor Antreprenor din Romania a organizat un program de dezvoltare de abilități de business pentru femei, pentru a le sprijini pe cele care au o afacere să ia decizii informate în legătură cu strategia de supraviețuire în criză și de dezvoltare a afacerii lor.

La finele lunii ianuarie 2021, 554.331 de femei erau acţionari sau asociaţi în firmele din România, adică aproximativ 28-30 la sută din totalul afacerilor românești – în special PFA-uri sau IMM-uri cu mai puțin de zece angajați și cu un nivel redus de profit.

Cele mai frecvente ramuri ale antreprenoriatului feminin sunt în domeniul serviciilor: cabinete de consultanță în contabilitate, marketing, IT, HR, nutriție, cabinete medicale și psihologice, centre de terapii, magazine, saloane de coafură și înfrumusețare, farmacii, florării, cafenele, pensiuni, mici ateliere de producție, școli de limbi străine, centre educaționale, locuri de joacă, grădinițe, firme de training și coaching.

Asociația Mamelor Antreprenor trage un semnal de alarmă asupra pericolului pe care îl reprezintă falimentul acestor zeci de mii de afaceri mici, care reprezintă uneori singura sursa de venit a zeci de mii de familii cu copii. Asociația crede că aceste afaceri trebuie să rămână în picioare, fiincă de ele depinde un întreg ecosistem, format din angajați, furnizori sau distribuitori.

“Dacă în perioade de creștere economică, când sunt mulți bani pe piață, se vinde aproape orice și oricum, în condiții de criză rezistă doar cei care au o educație antreprenorială solidă și știu să ia decizii informate și să se adapteze ușor schimbărilor. Soluția nu e să renunți dacă ce făceai înainte nu mai funcționează, ci să te întorci la manualele de business și să înveți abilități noi. Doar antreprenorii pregătiți mereu să învețe vor avea șanse să supraviețuiască și să vadă oportunitățile ce apar întotdeauna în perioade de criză. Business-ul după ureche, pe strategia <merge și așa>, nu funcționează în perioade de criză”, spune Alina Bota, președinte Asociația Mamprenoare.

Programul dezvoltat de Asociația Mamprenoare conține șapte cursuri de abilități de business și se desfășoară online, în module de câte două ore/ zi.

Fiecare curs are patru module de câte două ore și este susținut online, pe Zoom, de Alina Bota, consultant de business și trainer cu peste 20 de ani de experiență, împreună cu Oana Pocan, lector universitar la UBB Cluj – Facultatea de Teatru și Film, care va susține cursul de Public Speaking.

Dacă există solicitări, cursurile se pot organiza și în sală, în orice localitate din țară. Absolventele rămân alături de comunitatea de femei antreprenor și vor beneficia de susținere și sfaturi din partea experților Mamprenoare. La program sunt invitate să participe și femeile de afaceri din Ucraina, vorbitoare de limba română.

Înscrierile se fac aici

Detalii și plată

 • Au început înscrierile pentru anul 2023
 • Prețul unui curs cu durata de 8h este de 300 lei
 • Plata se face sub formă de donație către Asociația Mamprenoare, cont:
  RO62 BREL 0002 0032 6995 0100, deschis la Libra Internet Bank cu mențiunea „BusinessSkills4Woman”

Înscrie-te prin formular