BusinessSkills4Women - 2023

Program de dezvoltare personală și profesională, susținut online.
Este o oportunitate unică de a vă descoperi și dezvolta potențialul, de a vă conecta cu alte femei puternice și de a vă inspira!
Programul este proiectat pentru a vă ajuta să vă dezvoltați abilitățile și competențele, să vă creșteți încrederea și să vă stabiliți obiectivele clare pentru viitorul vostru. Veți avea acces la resurse valoroase, la mentori experimentați și la o comunitate puternică de femei care împărtășesc aceleași valori și aspirații.
Fie că sunteți în căutarea unei schimbări în cariera voastră, fie că vreți să vă îmbunătățiți abilitățile de lider, fie că vreți să vă dezvoltați abilitățile de comunicare și relaționare, acest program este pentru voi!
Așa că, dacă sunteți gata să faceți un pas important în viitorul vostru, vă încurajez să luați în considerare acest program și să vă alăturați unei comunități de femei puternice și motivate!

Nume program: #BusinessSkills4Women Ediția a 2-a

Participante: fete și femei cu vârsta peste 16 ani care își doresc să intre într-un program de dezvoltare personală și profesională.

Burse de studiu: se acordă un număr de 50 de burse de studiu pentru femeile care sunt pacienți oncologici (au un diagnostic de cancer). Pot participa gratuit și fetele cu vârsta peste 16 ani ale beneficiarelor de burse. 

Durata: 3 luni – 1 întalnire de 2h/săptămână

Datele de desfășurare:

Sesiunea de primavară: aprilie-mai-iunie

Sesiunea de toamnă: septembrie-octombrie-noiembrie

Decembrie: GALA DE ABSOLVIRE și PREMII

Ziua întâlnirii: joia de la 16:00 – 18:00

Nr. module: 4

Durată modul: 3 săptămâni

Module: Discover, Organize, Monetize si SpeakUP

Facilitatori: Gabriela Tichelea, Alina Bota, Diana Metesan si Oana Pocan

Invitati speciali: fiecare facilitator este responsabil de organizarea unui modul, însă poate să invite o colegă în modulul ei care să susțină o parte sau câteva exerciții sau să aibă invitați din comunitate sau din afara comunității.

Preț program (Sesiune primăvară, 4 module): 480 lei/persoană.

Plata se face către Asociația Mamprenoare, cont: RO62 BREL 0002 0032 6995 0100, deschis la Libra Internet Bank cu mențiunea „ParticipantaBusinessSkills4Woman”

Începerea programului: 06 aprilie 2023 Sesiunea de Primăvară si 01 septembrie Sesiunea de Toamnă

Sesiunile de înscriere: 10 februarie – 31 martie și 01-31 august

Inscriere BusinessSkills4Women

 • Contribuie și tu cu o donație sau o sponsorizare către Asociația Mamprenoare, cont: RO62 BREL 0002 0032 6995 0100, deschis la Libra Internet Bank cu mențiunea „BusinessSkills4Woman”pentru a sustine acest program

1. Modulul Discover:

 • Cine ești tu?
 • Explorarea potențialului de a fi un lider
 • Valorile ce te reprezintă
Acest modul are scopul de a te conecta cu cine ești tu și cu rolul pe care tu alegi să îl joci în momentul prezent. Când avem claritate asupra persoanei care suntem și vrem sa devenim, atunci putem să ne setam destinația. Asadar, DISCOVER e primul pas în (a găsi) direcția corectă.

Facilitator: Gabriela Tichelea Trainer & Coach 

Sunt Gabriela Țichelea iar din 2014 creez și livrez programe transformationale în domeniul leadership-ului, coaching-ului, comunicării și lucrului în echipa creând schimbări autentice pentru imbuntatirea performanței clienților mei. Experiența și expertiza mea vin din sportul de performanță unde mi-am dezvoltat abilitatea  de a sprijini dezvoltarea oamenilor prin crearea unui spațiu sigur, încurajând încrederea și creativitatea. 

2. Modulul Organize:

 • Ce înseamnă succesul pentru mine? Unde vreau să ajung?
 • Focus și Planificare
 • Cum iau cele mai bune decizii pentru mine, cariera mea sau afacerea mea.

Acest modul îți va aduce claritate în privința direcției tale în viața profesională și personală. Când direcția e clară, ai nevoie de focus și instrumente de planificare pentru a ajunge la obiectivele tale, iar în acest modul vei avea câteva instrumente de organizare simple și ușor de integrat în activitatea ta zilnică. Pe drum vei avea de luat multe decizii, emoțiile vor fi foarte puternice, așa că îți voi oferi câteva instrumente care să te ajute să iei mereu decizia corectă pentru tine și să nu te lași influențată.

Facilitator: Alina Bota – Trainer & Coach & Consultant

Sunt Alina Bota, sunt economist și am 20 de ani de experiență în recrutarea, trainingul și managementul echipelor de vânzări. De 7 ani sunt antreprenor în educație și fondatoarea comunității Mamprenoare. Îmi place să lucrez cu femei care au nevoie de un mic imbold pentru a face un pas în față și a capătă încredere în talentul lor. Însoțesc femeile în drumul lor spre succes prin diverse programe de personal branding, public speaking, coaching, consultanță, dar și cu ajutorul instrumentelor dezvoltate în cadrul Mamprenoare Business Hub.  

3. Modulul Monetize

 • Convingeri limitative legate de bani
 • Produse și Preț
 • Comunicare strategică (canale)

În acest modul vom lucra la relația ta cu banii și convingerile limitative legate de bani, care te pot împiedica să obții rezultatele financiare pe care le dorești, să lansezi pe piață produsul/serviciul tău și să atragi clienții potriviți. Vei învăța cum să stabilești prețul corect, cum să faci o ofertă și să comunici diferențiat.

Facilitator: Diana Metesan – Trainer & Consultant

Sunt Diana-Laura Meteșan, Marketing & Communication Strategist, cu o experiență de 18 ani în marketing, comunicare și strategii de brand. Sunt storyteller și creator de vizualuri pentru brandurile care își doresc să se exprime diferențiat pe piață pentru a-și găsi valorile comune cu audiența potrivită lor. 

4. Modulul SpeakUP:

 • Emoțiile – tracul de a vorbi în public (cum depăsim momentul de început al prezentării/discursului)
 • Expresivitate vocală și tehnică rostirii
 • Pitch-ul

Modul SpeakUp îți oferă instrumentele care să te ajute să te relaxezi și să fii mai puțin anxioasă când te expui public prin prezentări și discursuri.  Ce să faci când ai emoții și cum să te pregătești pentru a face o impresie bună atunci când trebuie să vorbești despre tine, produsele sau serviciile tale. Cum să vorbești cu încredere, curaj clar și corect pentru a sensibiliza publicul.

Facilitator: Oana Pocan – Trainer & Coach

Sunt Oana Pocan, actriță, doctor în Teatru și Lector Universitar în cadrul Facultății de Teatru și Film din cadrul UBB Cluj-Napoca. Am 13 ani de experiență ca profesor de Vorbire Scenică la Facultatea de Teatru și Film, UBB- Cluj și de 7 ani sunt trainer de dezvoltare personală și profesională prin teatru pentru adulții non-actori.

Înscrierile se fac începând cu 14 februarie pe:  https://forms.gle/qnbfJSCu9MQ8b5ya8

 • Acordă și tu o bursă sub formă de donație către Asociația Mamprenoare, cont:
  RO62 BREL 0002 0032 6995 0100, deschis la Libra Internet Bank cu mențiunea „BusinessSkills4Woman”