BusinessSkills4Women - 2023

BusinessSkills4Women

Programul #BusinessSkills4Women este un program de coaching și mentorat care se adresează femeilor antreprenor.
Asociația Mamprenoare are ca obiectiv principal susținerea antreprenoriatului feminin românesc.

Având în vedere presiunile din partea mediului economic și legislativ la care sunt supuse IMM-urile din România și ținând cont de faptul că majoritatea femeilor antreprenor conduc afaceri care se încadrează în această categorie, am creat un model de re-evaluare și transformare fiecărei afaceri în 4 etape: DESCOPERĂ, ORGANIZEAZĂ, MONETIZEAZĂ și PREZINTĂ.

Programul este format dintr-o serie de 8 workshopuri care se desfășoară online și sunt susținute de coachi, traineri și consultanți cu experiență în domeniul dezvoltării afacerilor.
Fiecare afacere are nevoie să treacă periodic prin acest proces de (re)evaluare în 4 pași, mai ales în momente de incertudine sau de schimbare.

Pentru o afacere mică acest proces poate fi extrem de costisitor dacă e parcurs individual, ca urmare Asociatia Mamprenoare a ales să sprijine micile afaceri conduse de femei organizând acest program de grup.

Programul de grup vine și cu câteva avantaje majore:

 • costul redus
 • învățarea din experiența împărtășită de alte femei antreprenor
 • posibilitatea de a face parteneriate

Nume program: #BusinessSkills4Women Ediția a 2-a – Toamnă

Participante: femei antreprenor 

Durata: 2 luni – 1 întalnire de 2h/săptămână

Datele de desfășurare:

Sesiunea de toamnă: octombrie-noiembrie

Decembrie: CONFERINȚA DE LA CLUJ, GALA DE ABSOLVIRE

Ziua întâlnirii: marți de la 18:00 – 20:00

Nr. module: 4

Durată modul: 2 săptămâni

Module: Discover, Organize, Monetize si SpeakUP

Facilitatori: Gabriela Tichelea, Alina Bota, Diana Metesan si Oana Pocan

Preț program ( 4 module): 480 lei/persoană.

EARLY BIRD: 380 lei/persoană până în data de 5 septembrie.

Plata se face către Asociația Mamprenoare, cont: RO62 BREL 0002 0032 6995 0100, deschis la Libra Internet Bank cu mențiunea „BS4W”

Începerea programului: 03 octombrie 2023

Perioada de înscriere:  01 august – 30 septembrie

1. Modulul Discover:

 • Care este rolul tău în afacerea ta?
 • Ce fel de lider ești?
 • Cine sunt oamenii din afacerea ta și cum o influențează?
 • Care sunt valorile echipei tale?
 • Ce s-a schimbat și ce schimbări e nevoie să se producă pentru a crește?
Acest modul are scopul de a te conecta cu tine și cu rolul pe care tu alegi să îl joci în afacerea ta, precum și a oamenilor din afacerea ta. Atunci când avem claritate atunci putem să ne setam destinația. Asadar, DISCOVER e primul pas în (a găsi) direcția corectă.

Facilitator: Gabriela Tichelea – Coach 

Sunt Gabriela Țichelea iar din 2014 creez și livrez programe transformationale în domeniul leadership-ului, coaching-ului, comunicării și lucrului în echipa creând schimbări autentice pentru imbuntatirea performanței clienților mei. Experiența și expertiza mea vin din sportul de performanță unde mi-am dezvoltat abilitatea  de a sprijini dezvoltarea oamenilor prin crearea unui spațiu sigur, încurajând încrederea și creativitatea. 

2. Modulul Organize:

 • Cum este organizată afacerea mea?
 • Ce procese au loc și cum pot fi optimizate?
 • Ce proceduri și ce automatizări pot introduce pentru a crește eficiența?

Acest modul îți va aduce claritate asupra modului în care este organizată afacerea ta și te va ajuta să îți ușurezi munca prin simplificarea anumitor procese sau prin implementarea unor proceduri standard.

Facilitator: Alina Bota – Trainer & Coach & Consultant

Sunt Alina Bota, sunt economist și am 20 de ani de experiență în recrutarea, trainingul și managementul echipelor. De 7 ani sunt antreprenor în educație și fondatoarea comunității Mamprenoare. Însoțesc femeile în drumul lor spre succes prin diverse programe de coaching, consultanță sau training. 

3. Modulul Monetize

 • Care este oferta ta și cu ce se diferențiază față de competiție?
 • Care este prețul corect pentru oferta ta?
 • Care este piața căreia te adresezi? Cine e clientul și ce nevoi are?
 • Cum ajungi la clientul tău? Care este povestea pe care i-o spui?

Acest modul este dedicat marketingului și vom (re)evalua oferta firmei tale până când găsești mix-ul perfect de produs-preț-piață-vânzare care îți va aduce siguranță și creștere.

Facilitator: Diana Metesan – Trainer & Consultant

Sunt Diana-Laura Meteșan, Marketing & Communication Strategist, cu o experiență de 18 ani în marketing, comunicare și strategii de brand. Sunt storyteller și creator de vizualuri pentru brandurile care își doresc să se exprime diferențiat pe piață pentru a-și găsi valorile comune cu audiența potrivită lor. 

4. Modulul SpeakUP:

 • Ce și cum spun atunci când trebuie să îmi prezint afacerea în public?
 • Cum vorbesc când sunt invitată la podcast-uri?
 • Cum vorbesc pe TikTok, YouTube, Instagram etc..

Modul SpeakUp îți oferă instrumentele care să te ajute să te relaxezi și să fii mai puțin anxioasă când te expui public prin prezentări și discursuri.  Ce să faci când ai emoții și cum să te pregătești pentru a face o impresie bună atunci când trebuie să vorbești despre tine, produsele sau serviciile tale. Cum să vorbești cu încredere, curaj clar și corect pentru a sensibiliza publicul.

Facilitator: PhD. Oana Pocan – Trainer & Coach

Sunt Oana Pocan, actriță, doctor în Teatru și Lector Universitar în cadrul Facultății de Teatru și Film din cadrul UBB Cluj-Napoca. Am 13 ani de experiență ca profesor de Vorbire Scenică la Facultatea de Teatru și Film, UBB- Cluj și de 7 ani sunt trainer de dezvoltare personală și profesională prin teatru pentru adulții non-actori.

Înscrierile se fac pe: https://forms.gle/ZuwYyjLqhsKefsZJ9

Companiile care doresc să sprijine acest program de dezvoltare a antreprenoriatului feminin pot deveni sponsori ai programului. Vă rugăm să ne contactați pentru a discuta detaliile pachetului de sponsorizare pe asociatia@mamprenoare.ro

Persoanele fizice care doresc să sprijine acest program pot face donații direct în contul ascociației. Vă rugăm să menționați la detalii „BS4W”.